• 10. güneş enerjisi sistemi yapımı Sergi ” Tokyo, japonya'da
    10. güneş enerjisi sistemi yapımı Sergi ” Tokyo, japonya'da May 15, 2019
    devasa enerjili esnek braket, “10. güneş enerjisi sistemi yapımı Sergi ” Tokyo, japonya'da 2019 'a geldiğiniz için içtenlikle teşekkür ederim. güneş inşaatı sergisi & pil fuarı 27 Şubat'ta Tokyo Big Sight, Japonya'da düzenlendi 2019 (su) 1 Mart'a (Altın) 3 gün. firmanın standını ziyaret etme zamanı. müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli araştırma ve geliştirmeye kararlıyız. sıradan yer desteğine ek olarak, esnek braketler ve çift taraflı bir dost karakteristiğine sahip cam braketler. Esnek braketler aşağıdakiler için uygundur geniş açıklıklı kasalar ve dağlık alanlarda kullanılır. Çift taraflı cam dirsek, güç üretimini verimliliği etkili bir şekilde iyileştirebilir. Japonya'da giderek daha az kurulum olduğu gerçeği göz önüne alındığında, bunların iki braket, müşterilerin güneş braketlerini nerede nerede Dağlardaki koşullar iyimser değil ve aynı kurulum alanı güç üretiminin verimliliğini artırabilir.herkese teşekkürler, fuar sorunsuz bir şekilde tamamlanacak. Eğer sırasında sırasında karşılık gelen bir durum var fuar, ihtiyaçlarınız ve sorunlarınız hakkında bize bilgi verebilirsiniz, teşekkürler
    daha fazla göster
  • röportaj
    röportaj "PVeye" Japonya'da dergi Sep 05, 2019
    "Araştırma ve geliştirmeye giden yol, sonu yok" yayın zaman: 2018-11-01 ----- Bay. Lai Büyük Enerji'nin başkanı Hongze, "PVeye" röportajını kabul etti Japonya'da dergibaşkan Lai Hongze arasında Xiamen büyük enerji teknolojisi co., ltd.ile röportaj yaptı: Japonya'daki üç büyük profesyonel medyadan biri olan6'sında fotovoltaik endüstrisi Kansai Osaka, Japonya'da güneş pili sergisi düzenlendiRöportaj dergisinde yayınlandı. derginin kasım sayısında dergi aşağıdakileri yayınladı:
    daha fazla göster
ilk sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 son Sayfa
[  Toplamda  9  sayfaları]
Mesaj bırakın

Eğer Ürünlerimizle ilgileniyorsanız ve daha fazla ayrıntı öğrenmek istiyorsanız, lütfen buraya bir mesaj bırakın, mümkün olan en kısa sürede size cevap vereceğiz.

Ev

Ürün:% s